Praktische informatie

Privé les of met twee tegelijk les

U kunt ervoor kiezen om privéles te nemen maar voor kinderen tot 14 jaar is er ook de mogelijkheid om met twee tegelijk vioolles te volgen bij mij. Mijn voorkeur gaat echter uit naar privéles want de ervaring leert dat het lastig kan zijn wanneer er een niveau/tempo verschil ontstaat bij de leerlingen die samen les hebben.

Het is echter vaak wel heel motiverend om samen vioolles te krijgen en het scheelt u iets in de kosten van de lessen.  Bij privéles kan ik mij volledig op een leerling richten en over het algemeen gaan de vorderingen sneller want je komt aan meer dingen toe met één persoon. Maar het is uiteindelijk geheel aan u waar uw voorkeur naar uitgaat.

Volwassenen geef ik alleen privéles en deze lessen duren ook 45 min of een uur.

 

5 of 10 Rittenkaart

De lessen worden per 5 of per 10 betaald. Hiervoor maak ik gebruik van een 5 of 10 rittenkaart voor lessen van 1 uur. Deze schaf je voor aanvang van de lessen aan  bij mij en bij iedere les streep ik de les af op je rittenkaart. De 5 rittenkaart is 3 maanden geldig en de 10 rittenkaart 6 maanden. De eerste les van de rittenkaart is ook direct de start van de periode dat u deze kaart kunt gebruiken.

Verder zal ik voor u een contract opstellen waarin afspraken vast komen te staan en het voor beide kanten duidelijkheid geeft over de afspraken.

 

Locatie van de lessen

Ik geef les in mijn praktijk aan huis. In enkele gevallen bied ik de mogelijkheid om aan huis les te komen geven. Dit is mogelijk wanneer u binnen een straal van 3 km bij mij vandaan woont en wanneer het voor uzelf onmogelijk is om naar mijn praktijk te komen. Het tarief voor lessen aan huis ligt iets hoger voor de extra tijd die erbij komt door het reizen.

 

Tarieven

PrivélesSEN 

Proefles          Gratis

Tarief voor lessen bij mij thuis:

5 rittenkaart      €230 Lessen bij mij thuis

10 rittenkaart €445 Lessen bij mij thuis

Tarief voor lessen aan huis

5 rittenkaart €250

10 rittenkaart €485

 

DUO LESSEN

Proefles          Gratis

5 rittenkaart € 160 pp (€32per les pp)

10 rittenkaart € 300 pp (€30 per les pp)

 

Wij kunnen telefonisch overleg plegen over de betaalmogelijkheden.

#preFooter { display: none; }