Of het nu om een huwelijksplechtigheid, jubileum, afscheidsborrel of een mooi huisconcertje bij u thuis gaat, ik kan voor u de muzikale invulling arrangeren.

Bezettingen

Er zijn verschillende bezettingen mogelijk, zoals een duo met viool en piano of orgel, pianotrio, strijktrio of strijkkwartet bezetting. Ook viool solo is natuurlijk mogelijk.

Spelen met een zanger/zangeres kan heel mooi  zijn in de combinatie viool/ piano en zang, eventueel aangevuld met een basso continuo (dus cello of bas). Wat het meest geschikt is hangt helemaal af van de gelegenheid en de setting, maar uiteraard ook van het budget dat u kunt besteden. Hierover kan uiteraard overleg worden gepleegd via de telefoon of e-mail.

 

Muziekstijlen

Mijn repertoire varieert van Romantische, Klassieke, licht klassieke tot Jazz, ragtime,  pop en tango muziek. Waar uw voorkeur naar uitgaat zal ook weer van de gelegenheid en de setting afhangen. De verschillende stijlen kunnen ook gecombineerd worden. Bijvoorbeeld beginnen met romantische, klassieke muziek en overgaan op pop, jazz en tango.

Huisconcert - Duo met pianist

Huisconcert - Duo met pianist

Uitvaartceremonies en Herdenkingsdiensten

Het verzorgen van muziek op een uitvaartceremonie of een herdenkingsdienst is een bijzondere taak om  te kunnen vervullen. Je merkt hoeveel het voor de mensen  betekent die afscheid nemen van een dierbare. Levende muziek gaat rechtstreeks naar de ziel en daarom vind ik het een van de meest dankbare diensten om te verlenen als violiste.

Verder heb ik een duo met een gitarist en dit is ook een mooie intieme bezetting bij een uitvaartceremonie of herdenkingsdienst.

Over al deze mogelijkheden en over praktische info zoals tarieven kunt u mij bereiken.

#preFooter { display: none; }